Letar du efter en bra pokersajt? Med tanke på hur stora skillnaderna kan vara angående bonusar och så kallad rakeback, lönar det sig att lägga tid på att välja rätt. Pokersajter belönar lojala spelare och över tid blir du också mer bekant med just deras pokerklient. Alltså brukar det vara bäst att hålla sig till ett fåtal riktigt bra sajter.

 

Vad som passar just dig beror till stor del på vad du värdesätter som pokerspelare. De allra största spelbolagen är lämpliga om du vill ha ett enormt utbud av turneringar. Gillar du att bygga upp ett övertag mot vissa spelare, kanske du föredrar en mindre sajt där antalet spelare inte är lika stort och chansen ökar att hamna med samma spelare runt pokerbordet gång på gång. Hur som helst kommer här en närmare titt på 3 populära pokersajter och vad de har att erbjuda.

 

PokerStars

PokerStars är en gigant inom nätpoker med miljontals aktiva konton. Just att den är så populär är ett gott tecken på att de levererar en utmärkt pokerupplevelse. De har alla tänkbara pokervarianter och en hel uppsjö med turneringar. En fördel med PokerStars är att utbudet ger dig möjlighet att själv välja vad som passar din spelstil. Vad sägs om turbo-strukturer där det knappt finns någon väntetid?

 

Mjukvaran som PokerStars använder är extremt stabil och lättanvänd. De erbjuder också PokerStars Mobile Poker App som gör att du kan spela nätpoker på din smartphone eller surfplatta. Deras cash games har nivåer som går hela vägen från $0.01/$0.02 upp till extrema $100/$200. Därför spelar många professionella pokerspelare hos PokerStars där de omsätter enorma belopp under sina spelsessioner.

 

Unibet Poker

Unibet är ett populärt spelbolag med ursprung i Sverige. Även om de erbjuder många andra spelformer än bara poker, så uppskattar många deras pålitliga och väldesignade pokerklient. De har ett tydligt mål att även nybörjare inom poker snabbt ska komma igång hos dem. Som ny spelare får man till exempel tillbaka en andel av allt man förlorar, vilket är väldigt bra när man bygger upp sina pokerfärdigheter. Unibet har också en egen pokerturnering kallad Unibet Open med riktigt stora priser och man kan kvalificera sig genom att spela poker i särskilda satellitturneringar.

 

Du kan välja att antingen spela direkt i webbläsaren eller ladda hem deras pokermjukvara. Med Unibet Pokers app är det inga problem att spela på mobila enheter. Sedan 2014 använder de mjukvara från Relax Gaming och de har ett riktigt brett utbud. Dock erbjuder de inte spel på lika höga nivåer som hos en del renodlade pokersajter.

 

Party Poker

Detta är en pokersajt som funnits sedan 2001 och som byggde upp ett gott rykte när nätpoker växte så det knakade under tidigt 2000-tal. De är kända för att locka till sig spelare som gillar att spela aggressivt och med höga risker, vilket ofta gynnar pokerspelare med tålamod och en bra känsla för att syna bluffar. Party Poker är extra lämpligt för de som gillar turneringar och brukar dela ut runt 15 miljoner dollar varje månad i garanterade prispengar. Även utbudet gällande cash games är bra. Räkna dock inte med att hitta lika extrema nivåer som bland annat PokerStars.